Slut på skorod….!

Der er lige plads til 3 skoholdere

Kender du det; man på tur om foråret eller den sene sommer, og sko og støvler flokkes om den lille plads der er foran “hoveddøren” i en action? Jeg er sikker på, at en og anden har oplevet det før og har været mega irriteret over det. Hos os har løsningen siden vi fik vognen, været at “stable” sko oven på hinanden, så at sige – vandrestøvler har været forvist til en plastikboks ude i bilen! Det har virket i 1½ år – men nu har vi set lyset…. eller rettere, vi har set et opslag i Facebook-gruppen Adria Action Gruppen.
Vi har set mange løsninger på dette problem, som ret hurtigt kan blive et større problem i så lille en vogn, som en action jo er, men dette var dælme smart. I al sin enkelthed er det bare en lille plade med en bøjle – pladen er der rent faktisk for bøjlens skyld, da det reelt er den som holder skoen!
De kan bl.a. købes på de 2 handelspladser Fruugo og Amazon. Fruugo er baseret i Storbritannien og Amazon er amerikansk. Begge handelspladser har danske udgaver – den foretrukne her i huset er amazon.de, der netop vises på dansk og så er du fri for toldbøvlet som man kan rende ind i når der handles på alibaba.com.

Skær hjørnet af med en kniv og rasp efterfølgende med sandpair

Vores action er en 391 LH og siden på “kommoden” er lidt for smal til at der kan sidde 2 skoholdere ved siden af hinanden, så vi nøjes med at montere 3 ovenover hinanden i stedet for. Og det er mega nemt at montere dem: der følger 2 selvklæbende pads med fra 3M, men glem dem – de kan ikke holde! I stedet for skal du bruge 2 stk. 1½ cm lange skruer med fladt hoved, en syl og en skruetrækker – det er det! Ja, måske også et vaterpas, hvis dit øjemål er ligeså dårligt som mit. Stik sylen gennem skruehuldet i skoholderen og stik sylen ind i pladen, hvor den første skrue skal skrues i og skru efterfølgende skruen i! Så stikker du sylen gennem det andet hul i skoholderen og samtidig sætter du dit vaterpas ovenpå skoholderen – når den er i vater stikker du sylen ind i pladen. Væk med sylen og skoholder, og i med skruen – herefter placerer du skoholderen og strammer skruerne en anelse, men ikke for meget da plastikken nemt ødelægges. Vuptigrisen – du har monteret den første skoholder! 

Og et lille tip: Af uransagelige årsager har man glemt at runde enden af bøjlen, med det resultat at pladen vil “løfte” sig når bøjlen åbnes – men hvis du med en Stanleykniv og lidt sandpapir runder den er det fikset.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

actioncamping.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accepter Læs mere