Forårstur 2024

Længe havde vi gået og gjort vores tanker omkring hvor vi skulle hen på årets forårstur…. Den ene ville gerne langt nordpå, den anden ville gerne at vi drev rundt i det sydsvenske. Og med tanke på, at det er meningen vi skal til Norge til sommer, gav det god mening at blive i det sydsvenske og ikke længere op end til Vättern.

Vi er ret store fans af det svenske land, ingen tvivl om det. Og når det gælder fricamping findes ikke noget som er meget bedre, så hvorfor ikke ta’ med færgen en gang til? Som sagt så gjort! Turen i år er i nogenlunde samme område som sidste forår, bare i modsat retning og der er tillige 9 overnatninger. Denne gang fricamper vi dog udelukkende og besøger nogle stellplatser.

Vi starter altid vores ture ved færgen til Helsingborg, da det er det nemmeste ift. hvor vi bor, med mindre vi skal til det “nedre” Skåne! Og således bliver det også i år. Vi er afsted 2 uger i midten af maj, den dejligste tid synes vi, og så er der heller ikke så mange på stellplatser og de snedige steder ude i naturen. Og se lige hvad vi så på færgen – en anden Action… det er faktisk første gang vi har mødt lidelsesfæller.

 

Den skarpe læser vil nok bemærke, at der ikke mere er vejbeskrivelser i omtalerne. Den primære årsag er, at mange har skrevet omkring vores rutevalg og kommet med forslag til andre, hvorfor vi tænkte; “Vi fricamper – ergo kører vi også bare de veje vi vil” – nogen vil jo bare frem til destinationen hurtigst muligt, andre (herunder os!) vil gerne nyde turen og gøre det til en del af oplevelsen at køre på de mindre og snørklede veje.
Så fremadrettet ingen beskrivelser af ruten – alle steder kan findes i app’en Park4Night, hvor rutebeskrivelse kan findes.
Og husk at du kan se alle billederne fra turen i det tilhørende fotoalbum!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

actioncamping.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accepter Læs mere