Forårstur 2023

Endelig oprandt dagen, hvor vi rigtig skulle på tur – 12 dage i Sverige… eller rettere 9 dage, for vi tog lige forbi familien i det jyske først og nød 2 dejlige dage i familiens skød inkl. et besøg i den flotte by Grenå (jo, den er skam flot, med alle de gamle huse… byen lider bare af det samme som rigtig mange andre provinsbyer gør – butiksdøden!) inden vi drog videre, og så kortede vi den også af med en enkelt dag!

Vores tur til Sverige starter i Grenå havn (!), hvor vi sover 4 timer inden færgen afgår mod Halmstad 01:30, og er i havn 5 timer senere. Og hvilken tur; campinghunden Mille er ikke den store fan af at sejle, så i stedet for at vi kunne få nogle timers søvn, sørgede hun for at holde os vågne, da hun var skræmt over alle de ukendte lyde, som er på en færge. Men vi overlevede alle sejlturen og ankom til Halmstad i strålende sol.

Klik på kortet til venstre for at se hele turen og hvis du klikker på sidenumrene nedenfor, kun du læse om de forskellige steder vi overnattede og vores oplevelser de pågældende steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

actioncamping.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accepter Læs mere