Små svampetærter med fetaost

Selvom vi befinder os midt i svampesæsonen, så er det ikke alle, der kommer hjem med en velfyldt svampekurv. I denne opskrift har vi valgt at bruge små blodchampignoner fra supermarkedet. Det er lækkert med svampe, uanset om de kommer fra skoven eller supermarkedet! Husk at plukke små eksemplarer, der får plads i muffinsformerne, men ikke så små, at der ikke er plads til det lækre fyld.

Sådan gør du

  • Pisk alle ingredienserne til æggestanden sammen. Hak fetaosten i små stykker. Fjern stokken på champignonerne, og udhul hatten med en teske. Fyld hattene halvt op med fetaost, men sørg for, at der er plads til æggestanden
  • Sæt Omnia muffinsform i ovnen. Skær butterdejen i 6 lige store firkanter, og læg dem ud i Omnia muffinsform. Læg de fetaostfyldte champignonhatte i de dejbeklædte forme. Drys dem med tørret eller frisk timian. Skær de dejkanter væk, der hænger uden for silikoneformen. Afslut med at hælde æggestand over
  • Indstil blusset på lav varme, og tilbered tærterne i ca. 50 min.

    De kan nydes varme eller kolde som forret eller snacks.

Ingredienser

500 g hakket oksekød
1 løg
2 fed hvidløg
1 (400 g) dåse flåede og hakkede tomater
1 dl vand
1 spsk. koncentreret kalvefond
2 spsk. tørret oregano
Salt og peber
Smør til stegning

2 dl cremefraiche
2 dl revet mozzarella
100 g fetaost
Salt og peber

7-8 cocktailtomater
Oregano


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

actioncamping.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accepter Læs mere