Ud på tur vi må……

Vi tager på tur så ofte muligheden byder sig. Dog må vi konstatere, at vi ligesom så mange andre mennesker er begrænset af jobs, vagter, weekendarbejde og hvad har vi. Vi forsøger at have 2 lange ture om året – forår og (sen) sommer. Ud over det kommer diverse weekender og helligdage, hvor vi forsøger at passe det ind mellem fødselsdag, havearbejde, vedligeholdelse på huset m.v.
Helt almindelige campingpladser, altså dem med pools og vandland, hoppepuder, tivoli og andet gøgl, kører vi lang uden om. Vi foretrækker de pladser, hvor der stort set intet er ud over naturen, hvilket er det som vi søger – faktisk fricamper vi for det meste! Vi kører primært i Sverige og Norge, hvor mulighederne for fricamping er ret gode, og de korte ture er som regel i Danmark, hvor det så er de mindre pladser uden alt det førnævnte – et eksempel er fx. Møn Strandcamping.
Men hvad med dig – hvor tit tager du på tur? Og hvor gør du det?

 

actioncamping.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accepter Læs mere