Chokoladekage i Omnia-ovnen

Fristende chokoladekage.

Saftig kage fra campingkøkkenet, der med sikkerhed vil skabe glæde hos børnene og de voksne vil nyde den i selskab med en god kop the!



Sådan gør du

  • Riv den mørke chokolade med en skrællekniv, og læg den til side. Varm smør, sukker, vaniljesukker og salt op i en gryde og rør det sammen. Lad det afkøle. Tilsæt æggene, og pisk med en håndmikser, til det bliver skummende.
  • Bland melet med bagepulver og kakao. Vend den piskede blanding sammen med mælken i den piskede blanding. Til sidst røres chokoladespånerne i. Sæt silikoneindsatsen ind i Omnia-formen, smør den og hæld dejen i.
  • Sæt dem på gaskomfuret og bag dem i 30 minutter. Brug en træpind til at kontrollere, om kagen er færdig.

Tips: Brug – fordelen er, at det ikke kræver elektricitet!! Til bagning bruges den store flamme og indstil den mellem de to tilgængelige niveauer.

Kagen er meget saftig og holder sig i et par dage. Den skal blot opbevares i aluminiumsfolie eller i en dåse

Ingredienser

125 g smør
125 ml sukker
125 ml mælk
80 ml kakao
1 pose vaniljesukker
1 knivspids salt
2 æg
200 ml mel
½ tsk. bagepulver
½ plade mørk chokolade
Fedt til formen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

actioncamping.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accepter Læs mere