Frittata i din Omnia

Lækker frittata.

Denne klassiske italienske bagte æggeanretning er en fantastisk måde at lave morgenmad til en masse mennesker på. Du kan dog også sagtens servere den til frokost eller endog til aftensmad, her kræver den dog nok lidt ekstra tilbehør – fx. en god øl!



Sådan gør du

  • Pisk æggene sammen i en mellemstor skål, og tilsæt derefter mælk, ost, hakket spinat, tomater, olivenolie, salt og peber, og bland det hele, indtil det er godt blandet.
  • Hæld æggemassen i silikoneformen i Omnia. Dæk til, og kog ved middelvarme i ca. 20-30 minutter.

Æggene vil se ud til at være helt gennemstegt på toppen, og frittataen vil begynde at puste op, når den er færdig.

Vip den over på et skærebræt, eller server den direkte fra Omnia’en – her skal du bare passe på ikke at silikoneformen ødelægges.
Velbekommen.

Ingredienser

6 æg (røræg)
½ kop mælk
1 teskefuld havsalt
¼ teskefuld friskkværnet peber
1 spiseskefuld olivenolie
½ kop cherrytomater, halveret
½ kop hakket spinat
½ kop revet ost efter eget valg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

actioncamping.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accepter Læs mere