Hårbølle strand i strid vind og fuld sol..

Det er blevet oktober og efteråret er godt i gang, men det skal jo ikke hindre os i at tage på jomfrutur med vores action – vi må bare afsted, nu da vi endelig, og efter 1½ års venten, endelig har fået vores action !
Efter nøje at have gransket de muligheder der var – vores kriterier var ingen hoppepuder, ingen pool eller badeland, meget få faciliteter og stjerner, men til gengæld en overvældende natur – faldt valget på Møn camping, Hårbølle strand.
Og det viste sig at være det perfekte valg, for hold da op, hvor er her da bare skønt. Da det var næstsidste åbne weekend og weekenden hvor efterårsferien blev skudt i gang, frygtede vi jo, at der ville være mange gæster, men frygten blev gjort til skamme – ud over et par håndfulde fastliggere, som lå i et område for sig selv, var der vel 6-7 vogne ud over os! Intet af ovennævnte er at finde her og servicebygningen var ganske primitiv, men meget velfungerende. Læg hertil toiletter og baderum som var super velholdt og ditto rengjort, og du har den perfekte ferie, eller som i vores tilfælde, den perfekte lange weekend. 

Pladsen er en anelse kuperet og med flere naturlige små rum, så man kan være lidt for sig selv, hvis dette ønskes. Man kan også lægge sig i forreste række, vel omkring 50m. fra vandet, og nyde den storslåede udsigt. De store vogne vil nok ikke føle sig tilrette her, men har du en vogn i action-størrelse er her perfekt, og kommer du på gå-ben eller cykel og ligger i telt er pladsen optimal. Her er virkeligt dejligt.

Og man keder sig ikke – den skønne natur byder sig virkelig til med dejlige gåture langs vandet, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt og lidt vind i håret. Går man ned på stranden og går mod syd, vil man ramme en gammel forladt virksomhed, Daneflint hed den. Området er blevet solgt et par gange og ligger nu helt øde hen. Kommer du forbi så benyt muligheden for at tage nogle spændende billeder.

Fortsætter man lidt længere, ender man på Hårbølle havn. I skrivende stund var her ganske tomt, udover et par enkelte måger. Men en varm sommerdag må den lille havn bestemt være fyldt med lystsejlere og deres fartøjer. Er man ude efter et par dage, hvor det er naturen som bestemmer tempoet, så er dette et godt bud. Og kommer man sidst på sæsonen kan man den bonus at være blandt de ganske få som finder ned til denne lille perle. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

actioncamping.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accepter Læs mere