VORES Adria Action

Vores action…… Jeg skriver action og ikke Action, da jeg synes det er det mest korrekte! Vores action er en 391 LH, nok den mest solgte af modellerne, hvad enten det gælder 361 eller 391. Til at trække herligheden har vi en Peugeot 2008 1,2, årg 2020 (den “nye”) og med 130 HK – rigeligt med kræfter til sådan en lille vogn.
Vi har fået monteret en 100w solcelle, NDS Black Solar og tilhørende regulator, der sammen med et Victron Peak Power Pack 12,8V/30Ah 384Wh-lithium batteri giver rigeligt med strøm i vores lille vogn. Derimod har vi ikke mover på af 2 grunde: først og fremmest pga. vægten – vi har ca 250 kg. “frivægt” til gas, evt. vand, tøj, mad og alt muligt andet, hvorfor vi ikke syntes der var plads til en mover. Den anden grund er egentlig bare, at vi synes den er forholdsvis nem at flytte rundt på, så der var ingen grund til at bruge penge (og vægt) på det!

Action-ejere vil kende indretningen, men jeg tror de fleste alligevel med tiden sætter sit eget præg på den – således også os. Fx. er de kedelige standard panel-gardiner er erstattet med nye og hyggeligere. Og så har vi kastet det medfølgende skærebræt til at lægge over vasken, over højre skulder og lavet et nyt af bambus – meget pænere og mere brugbart.

Fortelt har vi selvfølgelig også, selvom vi pt. overvejer om et solsejl er mere brugbart. Det er et lufttelt, Kampa Air Mobile, lavet specielt til en action og passer både på 361 og 391. Modsat fortelte med stænger, er det vildt nemt at sætte op. Ikke at vi her skal komme ind på hvordan man gør det, det kan man se masser af andre steder på Internettet. Det tager vitterligt max 5-8 minutter før det står. Herefter skal det selvfølgelig pløkkes m.v., men at slippe for balladen med stængerne er intet mindre end fantastisk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

actioncamping.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accepter Læs mere