Juhuu, nu er den her…..

Endelig, knap 15 måneder efter den blev bestilt, kunne vi hente vores sprit nye Action – og selvfølgelig var vi solgt med det samme! Sælgeren gav os 45 minutters gennemgang af brug af solceller (som han desværre ikke vidste voldsomt meget om), gulvvarme, vandvarmer, brug af toilet, gas og alt muligt andet…. han talte dog nærmest for døve ører, for da vi kom hjem kunne vi alligevel ikke huske det meste af det! Der var også lige lidt papirarbejde, men langt om længe kunne vi drage hjem med vores fine campingvogn.
Og hvad er det så for en fætter vi har fået? Ja, det er jo den, som rigtig mange andre actionister har investeret i – 391 LH, den mest solgte model i Danmark. Sjovt nok er den mest solgte model i resten Europa 391 PD.

Samme aften rykkede vi selvfølgelig ud i den, hvor vi nød en god Barolo og dejlig mad. Og vores lille hund har allerede taget den til sig og fundet sin faste plads. Hendes kurv passer tillige perfekt mellem de 2 senge. Puderne er allerede skiftet ud med nogle der til at bruge!

Vi har fået monteret solceller på taget – eller rettere en enkelt celle! Den er på 100W og batteriet er et lithium-batteri på 30Ah – rigeligt på selv en gråvejrsdag til 2 voksne der ikke har et TV i vognen og ej heller div. spillekonsoller. Vi bruger det til bluetooth-“anlæget” i vognen, opladning af telefon og iPads udover de ting der ellers kræver strøm. Meningen er, at vi vil undgå campingpladser uden alt for meget gøgl, badelande og hvad de ellers finder på, men primært køre efter pladser hvor naturen er den primære underholdning. Et eksempel på det kunne være Møn Camping – et helt fantastisk sted og målet for vores første tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

actioncamping.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det. Accepter Læs mere